Leuven Night Run

Een weekje na de Leuven Night Run zijn we nog steeds aan het nagenieten! Een dikke merci aan iedereen die z’n steen bijdroeg aan alweer een topeditie: @Tofsport, de stadsdiensten van Leuven, met in het bijzonder de mensen van de signalisatiedienst, onze sponsors Cronos LeuvenCeraRunning Center LeuvenSporta-federatie vzwDe WatergroepPepsico Belgium. Een Leuven Night Run zonder gebouwen is ook maar saai, dus ook een dikke merci aan iedereen die ons door hun gebouwen liet lopen… En last but not least, bedankt aan jullie allemaal, om er één groot feest van te maken.

See you next year!

Geniet nog even mee met de aftermovie en de foto’s!

Leuven Night Run_aftermovie from LeoLex on Vimeo.

Na het grote succes van vorig jaar zetten de Manhattan opname-studio’s opnieuw de deuren open om ons door de sets & decors van Thuis te laten lopen! Dit jaar mogen we een kijkje nemen in de andere opnamestudio…

De inschrijvingen lopen heel vlot binnen, dus wie mee wil lopen, wacht beter niet te lang met inschrijven.

#leuven #tofsportnacht #lopen #sportersbelevenmeer #leuvennightrun#nergensbeterdanthuis #nergensbeterdanleuven

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

 
 

 
 

Het stadhuis en het Radiohuis R zijn stilaan klassiekers in onze belevenisloop. De brouwerij van ABInbev is dat nog niet, maar omdat de vraag naar deze locatie zo groot was nemen we ze graag opnieuw op in ons parcours. Hou de parcours-pagina goed in de gaten wat vanaf nu geven we op geregelde tijdstippen nieuwe locaties vrij. En oh ja, ook dit jaar zijn er weer enkele nieuwkomers en ook het parcours zal weer grondig wijzigen. Laat zeker horen welke locaties jullie er zeker bij willen en vergeet je niet in te schrijven. Want die inschrijvingen komen vlot binnen!

Graag willen we iedereen bedanken die ook deze editie weer het beste van zichzelf gaf. Tofsport, de stadsdiensten met in het bijzonder de signalisatiediensten, onze sponsors: Cronos Groep Leuven, Luciad, Cera, UCLL, KU Leuven, Sporta en Running Center. Maar ook aan al onze vrijwilligers een welgemeende dankuwel! En uiteraard ook jullie, die vele enthousiaste lopers! We zijn heel blij met al jullie reacties!
 
Noteer alvast 24/8/2019 in jullie agenda voor een nieuwe editie van de Leuven Night Run!


 

Nog even nagenieten van die schitterende zomeravond? Dat kan met de foto’s van Tofsport en Jef Aerts. Hou deze pagina zeker in de gaten, want de aftermovie komt eraan!