Loop de eerste corona-proof loop van Leuven
op 27 september 2020

Loop alleen of met je bubbel deze mooie ochtendloop. Wees er snel bij want we kunnen maximum 400 lopers toelaten...

Toch nog een loop in Leuven!

Sinds COVID-19 zag het er niet naar uit dat er snel weer gelopen zou worden in Leuven. Gelukkig dachten de organisatoren van de Leuven Night Run, TDL en Tofsport daar anders over! Op zeer korte tijd staken ze een mooie loop in elkaar, rekening houdend met alle corona-maatregelen die momenteel van kracht zijn. Jammer genoeg kunnen we slechts een beperkt aantal deelnemers ontvangen, dus wees er snel bij!

Hopelijk tot dan!

Alles wat je moet weten

Wanneer gaat het door? Waar starten we? Hoeveel kost het?


Corona proof?

De organisatie doet er alles aan om deze loop zo veilig mogelijk te laten verlopen, help hen mee zulke organisatie mogelijk te maken door:

  • - Steeds de nodige afstand te bewaren(1,5m). Voor-, tijdens- en na het lopen.
  • - Je mondmasker te dragen voor en na de loop (+12 jaar). Ook op sommige plaatsen tijdens het lopen dient een masker gedragen te worden
  • - Steeds binnen je eigen (loop)bubbel (max. 5 personen) te blijven
  • - Reeds in loopkledij naar de wedstrijd te komen
  • - Na de loop niet onnodig ter plaatse te blijven hangen
  • - Als je supporters meebrengt hen aan te raden zich te verspreiden over het parcours en niet samen te troepen aan de start/finish.
  • - Je gezond verstand te gebruiken :)

Bereikbaarheid

De Fiets

Kom je met de fiets? Parkeer je stalen ros dan in de fietsenstalling van het Victor Broosplein of deze in de Vaartstraat.

Het openbaar vervoer

Het station van Leuven ligt op wandelafstand van de vaartkom, de start- en finishplaats. Meer info vind je bij de respectievelijke vervoersmaatschappijen: NMBS, De Lijn en TEC

De wagen

Op zondag 27 september is het autoloze zondag in Leuven Centrum. Je kan je auto dus best kwijt buiten de ring. Parking Vaartkom ligt net naast de start- en finishplaats. Meer info.

Onze partners

Dank aan alle helpende handen om dit event in deze omstandigheden mogelijk te maken!