Leuven Night Run

Opgelet! Door de corona-maatregelen zullen er dit jaar slechts 2500 lopers voor de Leuven Night Run en 300 lopers voor de Family Run toegelaten worden. Wees er je bij je inschrijving van bewust dat we om het allemaal veilig te laten verlopen dit jaar niet door gebouwen zullen lopen, we zoeken de mooiste plekjes van de stad op en zorgen alvast voor de Leuven Night Run-sfeer.

Cera-venoten kunnen vanaf 1 juli via Cera inschrijven aan Cera-tarief.

Wanneer de loop moet afgelast worden owv de pandemische toestand, dan zal elke loper die ingeschreven is de keuze krijgen tot annulatie (inschrijvingsgeld - 2 euro administratieve kost per deelnemer) of een ticket voor de komende editie van de loop.


 
T-shirt Leuven Nightrun 2021

 Voeg een loper toe  Verwijder deze loper


Ik engageer me voor het milieu
Ik engageer me om de ecologische voetafdruk mee laag te houden
  • geen afval op straat te gooien
  • afval te deponeren in een vuilbak

Ik engageer me voor het milieu
Akkoord verklaring GDPR
  • Deze persoonlijke gegevens worden opgevraagd voor oa verzekeringsdoeleinden. Ze worden onder geen enkel beding doorgegeven aan derden en zullen met de grootste zorg behandeld worden. U kan deze tijdelijk bewaarde gegevens steeds opvragen/wijzigen.
  • Foto's en video's die tijdens het event worden (op)genomen kunnen op de website gepubliceerd en gebruikt worden voor doeleinden ter promotie van de Leuven Night Run
* verplichte velden
Meerdere lopers inschrijven?
  • Vul de gemeenschappelijke gegevens in en klik op Vul de niet gemeenschappelijke gegevens aan. Wanneer alle data correct werd ingegeven, vinkt u "Ik ben geen robot" aan en drukt u vervolgens op "Betalen".
  • Een loper verwijderen kan u door op de knop te klikken onderaan het blok met de loper z'n gegevens.