Leuven Night Run

De 2de editie van de Leuven Night Run was top!
Met zo’n 3000 trokken jullie je loopschoenen aan en trotseerden jullie de zwoele zomernacht om een hoop prachtige en onbekende plaatsjes in Leuven te ontdekken. Jullie waren fantastisch!
Een dikke merci aan Tofsport Leuven, alle betrokken stadsdiensten van de Stad Leuven, de Hagelandse Running Club, Cronos Leuven, Luciad, Cera, Sporta-federatie vzw, De Lijn, KU Leuven, Running Center Leuven , Cinema ZED & alle enthousiaste vrijwilligers die langs het parcours hun steentje bijdroegen om er samen een loopfeest van te maken.
Tot volgend jaar & keep on running!
Geniet nog even na met onderstaand filmpje, de foto’s volgen later deze week.

 

De lopers die zich reeds inschreven kunnen hier hun wave-nummer en startuur terugvinden:

Zit je niet bij je loopmaatje in dezelfde run? Geen probleem, je kan steeds starten in een latere wave (niet in een vroegere) en op die manier alsnog samen lopen.

Nodig gerust nog vrienden en familie uit want je kan je zaterdag nog steeds ter plaatse inschrijven voor beide lopen!

Wij kijken er naar uit jullie zaterdag te ontvangen, tot dan!

Het Leuven Night Run Team

Beste lopers & loopsters!
Aan de mails in onze mailbox te zien, wachten jullie al vol ongeduld op de mail met praktische informatie. Wij zijn momenteel volop bezig met het verwerken van alle voorinschrijvingen & het verdelen van de waves. Zoals eerder meegegeven krijgen jullie morgenavond de nodige praktische informatie in jullie mailbox. Nog even geduld dus :-). We publiceren ook op Facebook en de website de verschillende waves, bvb. voor het geval het opgegegeven e-mailadres niet correct zou zijn.

Tot zaterdag in Leuven!

Ook de lopers van de Familyrun verdienen een volwaardige start met veel ambiance. Ze zullen op 26 augustus dus ook starten op het Pieter De Somerplein. We zullen dit ook nog communiceren in de mail met alle info die volgt zo’n 3 dagen voor de wedstrijd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er zijn een aantal mogelijke factoren. De mail zit in je spam folder, je hebt wel betaald maar niet gewacht op de redirect naar de Leuven Night Run pagina, waardoor de mail niet toekwam. Er werd een foutief e-mailadres opgegeven of iemand schreef je in samen met meerdere personen. Deze persoon kreeg 1 mail met daarin alle personen die hij inschreef.

Ten laatste 3 dagen voor de wedstrijd krijgen jullie een mail met daarin alle info, jullie borstnummer alsook de toegewezen wave.

De nieuwe Cinema ZED op de Vesaliussite al bezocht? Neen? Dan wordt het dringend tijd…
Sinds januari 2017 heeft Cinema ZED er twee zalen bij en op 26 augustus kan je deze op je loopschoenen verkennen. Twijfel niet langer en schrijf je nu in!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd naar de ander locaties? Neem zeker een kijkje op de parcours-pagina… Hou ook deze pagina in de gaten, want komende weken geven we nog enkele unieke locaties prijs!

1000 inschrijvingen and counting, het gaat razendsnel! Ook het parcours ligt bijna volledig vast: naast de pareltjes van vorig jaar hebben we voor jullie een hele resem nieuwe gebouwen om te verkennen… We lichten alvast een tipje van de sluier op met deze foto. Check komende weken zeker ook de parcours-pagina voor verdere updates.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wil jij ook meelopen tijdens onze fantastische, adembenemende en unieke Leuven Night Run? Schrijf je vandaag nog in!